top of page

Mingo Makes It Potte Group

Public·1336 members

Коли я задумав створити унікальний простір, що поєднував би сучасний комфорт із глибинними відлуннями традицій, одразу згадав , що є ексклюзивна архітектурна студія makhno studio мій проєкт вимагав особливого підходу, адже це мало бути не просто приміщення, а місце, що передає емоції, ідеї та історію. Я знав, що лише справжні майстри, які працюють із душею, зможуть втілити таке бачення в життя.

Співпраця з MAKHNO вразила мене з першого кроку. Вони почули мене, зрозуміли мої бажання і доповнили їх своїми креативними рішеннями. Унікальність їхнього підходу стала очевидною у кожній деталі. Використання автентичних технік ручного виробництва та природних матеріалів принесло у проєкт ту автентичність і теплоту, яку я шукав. Кожен об'єкт, створений ними, виглядає як витвір мистецтва — неповторний і наповнений характером.

Особливо мене захопило їхнє вміння міксувати традиційні й сучасні форми. Наприклад, в інтер’єрі було створено предмети з кераміки, які одночасно нагадували про культурну спадщину й гармонійно вписувалися у сучасний контекст. Ця майстерність надати недосконалості ідеальності вразила мене до глибини душі.

Результатом став простір, який став не просто місцем для роботи чи відпочинку, а джерелом натхнення. MAKHNO створили не просто дизайн — вони створили історію, яка тепер є частиною мого життя. Це досвід, який я сміливо рекомендую тим, хто шукає щось більше, ніж просто функціональність.

logo.png

954-719-0552

800 NE 13th St. Fort Lauderdale, FL 33304

Follow us on Instagram!

• Instagram

© 2022 by Mingo Makes It Pottery Studios. Powered and secured by Wix

bottom of page